Μενου
Your Cart

Βαπτιστικό Ρούχο

Κωδικός Προϊόντος: RB927
Ένα βαπτιστικό σύνολο αγόρι σε πετρόλ και μπεζ χρωματισκούς συνδυασμούς. Το μπεζ λινό γιλέκο ισορροπεί την εικόνα καθώς και το λινό φουλάρι ενώνει αρμονικά τα επιμέρους κομμάτια. Στην τιμή περιλαμβάνεται το καπέλο καβουράκι. Το σύνολο συνδυάζεται είτε με λευκά δερμάτινα sneakers είτε με μποτάκι σε φ..
220.00€
Χωρίς ΦΠΑ:177.42€
Κωδικός Προϊόντος: RB908
Ένα βαπτιστικό σύνολο αγόρι σε πετρόλ και μπλε χρωματισκούς συνδυασμούς. Στην τιμή περιλαμβάνεται το καπέλο καβουράκι. Το σύνολο συνδυάζεται είτε με λευκά δερμάτινα sneakers είτε με μποτάκι σε φυσικούς εκρού τόνους. Το βαπτιστικό σύνολο ολοκληρώνεται με μπλε τσάντα με τα ασσορτί υφάσματα του ρούχου ..
220.00€
Χωρίς ΦΠΑ:177.42€
Κωδικός Προϊόντος: RB911
Ένα βαπτιστικό σύνολο αγόρι σε γκρι με μπλε τόνους.Το πουά πουκάμισο δίνει μια διαχρονική εικόνα στο σύνολο. Στην τιμή περιλαμβάνεται το καπέλο καβουράκι. Το σύνολο συνδυάζεται είτε με λευκά δερμάτινα sneakers είτε με μποτάκι σε φυσικούς εκρού τόνους είτε σε μπλε. Το βαπτιστικό σύνολο ολοκληρώνεται ..
220.00€
Χωρίς ΦΠΑ:177.42€
Κωδικός Προϊόντος: RB902
Ένα βαπτιστικό σύνολο αγόρι σε μπεζ με μπλε τόνους.Το ριγιέ πουκάμισο δίνει μια διαχρονική εικόνα στο σύνολο. Στην τιμή περιλαμβάνεται το καπέλο καβουράκι. Το σύνολο συνδυάζεται είτε με λευκά δερμάτινα sneakers είτε με μποτάκι σε φυσικούς εκρού τόνους είτε σε μπλε. Το βαπτιστικό σύνολο ολοκληρώνεται..
220.00€
Χωρίς ΦΠΑ:177.42€
Κωδικός Προϊόντος: RB901
Ένα βαπτιστικό σύνολο αγόρι σε μπεζ με μπλε τόνους.Το ριγιέ πουκάμισο δίνει μια διαχρονική εικόνα στο σύνολο. Στην τιμή περιλαμβάνεται το καπέλο καβουράκι. Το σύνολο συνδυάζεται είτε με λευκά δερμάτινα sneakers είτε με μποτάκι σε φυσικούς εκρού τόνους. Το βαπτιστικό σύνολο ολοκληρώνεται με μπλε τσάν..
220.00€
Χωρίς ΦΠΑ:177.42€
Κωδικός Προϊόντος: RB907
Ένα βαπτιστικό σύνολο αγόρι σε πετρόλ και ταμπά χρωματισκούς συνδυασμούς. Το μπεζ λινό γιλέκο ισορροπεί την εικόνα καθώς και το λινό φουλάρι ενώνει αρμονικά τα επιμέρους κομμάτια. Στην τιμή περιλαμβάνεται το καπέλο καβουράκι. Το σύνολο συνδυάζεται είτε με λευκά δερμάτινα sneakers είτε με μποτάκι σε ..
220.00€
Χωρίς ΦΠΑ:177.42€
Κωδικός Προϊόντος: RB906
Ένα βαπτιστικό λiνό σύνολο σε λευκό-μπεζ και μπλε χρωμαστικούς συνδιασμούς. Ένα σύνολο σε γίηνες αποχρώσεις με λεπτομέρειες από μπλε στην ύφανση του γιλέκου. Η εικόνα γίνεται πιο ανέμελη και χαλαρή με το λινό μπεζ φουλάρι. Συνδυάστε το με εκρού τσάντα με μπλε-μπεζ λεπτομέρειες από το ίδιο ύφασμα του..
220.00€
Χωρίς ΦΠΑ:177.42€
Κωδικός Προϊόντος: RB905
Ένα βαπτιστικό λινό σύνολο σε λευκό-μπεζ χρωμαστικούς συνδιασμούς. Ένα σύνολο σε πιο απλές γραμμές λόγω του μάο λινού πουκάμισου και γιλέκου. Η εικόνα γίνεται πιο ανέμελη και χαλαρή με το βαμβακερό φουλάρι. Συνδυάστε το με εκρού τσάντα και total εκρού εικόνα στα λαδόπανα και στη λαμπάδα. Συνδυάστε τ..
220.00€
Χωρίς ΦΠΑ:177.42€
Κωδικός Προϊόντος: RB912
Ένα βαπτιστικό λνό σύνολο σε μπλε-μπεζ χρωμαστικούς συνδιασμούς. Ένα σύνολο σε πιο απλές γραμμές λόγω του μάο λινού πουκάμισου και γιλέκου.Η εικόνα γίνεται πιο ανέμελη και χαλαρή.Συνδυάστε το με εκρού τσάντα με μπλε λεπτομέρειες από το ίδιο ύφασμα του ρούχου. Συνδυάστε το με λευκά sneakers για ένα π..
220.00€
Χωρίς ΦΠΑ:177.42€
Κωδικός Προϊόντος: RB903
Ένα βαπτιστικό σύνολο σε ανοιχτόχρωμα χρώματα με ένα φωτεινό χρωματικό συνδυασμό.Σιλε,λευκό και παλ μπεζ.Το γιλέκο και το παντελόνι είναι λινά και το μαλακό πουκάμισο στην υφή του δίνει μια ένταση στο σύνολο χωρίς υπερβολές.Επιλέξτε το εάν επιθμείτε λινό σύνολο αλλά με διαφορετικού ύφους πουκάμισο ,..
220.00€
Χωρίς ΦΠΑ:177.42€
Κωδικός Προϊόντος: RB909
Ένα βαπτιστικό λνό σύνολο σε χακί-μπεζ-λευκούς χρωμαστικούς συνδιασμούς. Ένα σύνολο δροσερό, στα καλοκαιρινά χρώματα της φύσης που θυμίζει safari look. Συνδιάστε το με λευκά sneakers για ένα πιο fresh look.Στην τιμή περιλαμβάνεται και ψάθινο καπέλο. Συνδυάστε το με εκρού τσάντα και λαμπάδα από τα ίδ..
220.00€
Χωρίς ΦΠΑ:177.42€
Κωδικός Προϊόντος: RB904
Ένα βαπτιστικό σύνολο σε μπλε-μπεζ-λευκούς χρωμαστικούς συνδυασμούς. Ένα σύνολο διαχρονικό και κλασικό. Συνδιάστε το με λευκά sneakers για ένα πιο fresh look. Στην τιμή περιλαμβάνεται και ψάθινο καπέλο. Συνδυάστε το με εκρού τσάντα και λαμπάδα από τα ίδια υφάσματα του ρούχου...
220.00€
Χωρίς ΦΠΑ:177.42€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 23 (2 Σελ.)