Μενου
Your Cart

Πληροφορίες Παράδοσης

Για τη γρήγορη και αξιόπιστη αποστολή των προϊόντων, το radu.gr έχει επιλέξει την υπηρεσία ……………………...
Έτσι, παρέχεται η δυνατότητα να:

  • Πραγματοποιηθεί επίδοση την επόμενη μέρα, όταν ο προορισμός βρίσκεται εντός Θεσσαλονίκης
  • Πραγματοποιηθεί επίδοση σε προκαθορισμένη ώρα, αν αυτό ζητηθεί
  • Πληρωμή με αντικαταβολή, απαλλάσσοντάς σας από την υποχρέωση χρήσης πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας.

Η συνήθης επίδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται στο διάστημα των ……………… εργάσιμων ημερών. Στις περιπτώσεις απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας, η παράδοση ενδέχεται να διαρκέσει περισσότερο από………..εργάσιμες ημέρες.
Ο υπολογισμός των μεταφορικών μέσω Courier και του κόστους συσκευασίας, υπολογίζεται ως εξής:

  1. Για κάθε παραγγελία έως ………..βάρους, το κόστος μεταφορικών είναι ……....
  2. Εφόσον η παραγγελία σας ξεπεράσει τα………., προστίθεται αυτόματα……….ευρώ για κάθε έξτρα κιλό βάρους

Όλη η διαδικασία υπολογισμού των μεταφορικών και του κόστους συσκευασίας, εκτελείται αυτόματα. Μπορείτε να την παρακολουθείτε με τον έλεγχο του καλαθιού σας.


Δεν υπάρχει απολύτως καμία επιβάρυνση, εφόσον παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα. Επίσης δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση από το radu.gr, εφόσον επιλέξετε τη δική σας μεταφορική εταιρία, που θα παραλάβει την παραγγελία σας από το κατάστημα. Όποια μέθοδο πληρωμής και αν επιλέξετε, δεν υπάρχει καμία άλλη επιβάρυνση.


Πρέπει να τονιστεί ότι, το κόστος μεταφοράς ορίζεται πάντοτε από την τιμολογιακή πολιτική της εκάστοτε εταιρείας μεταφορών, με την οποία το radu.gr συνεργάζεται. Οι εν λόγω συνεργάτες, είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις χρεώσεις αποστολής, οι οποίοι δύνανται να μεταβάλλουν τις τιμές οποτεδήποτε. Το radu.gr δεν είναι υπεύθυνο για τυχόν τέτοια μεταβολή των τιμών και οι παραπάνω τιμές αποτελούν τις σημερινές ισχύουσες τιμές, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο των συνεργατών.


Επιπρόσθετα, πρέπει να τονιστεί ότι, λόγω του ότι δεν είναι δυνατός ο προϋπολογισμός του ακριβούς κόστους των μεταφορικών κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, το radu.gr συμβουλεύει τον πελάτη, αν επιθυμεί, έπειτα από σημείωσή του στη παραγγελία, να ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς από το radu.gr για το ακριβές ύψος του κόστους αποστολής.


Το radu.gr λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκαιρη μεταφορά της παραγγελίας στον πελάτη, στο πλαίσιο του βασικού χρονοδιαγράμματος παραδόσεων της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας. Δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε το χρόνο άφιξης ούτε την ακριβή ώρα παράδοσης των προϊόντων της παραγγελίας, καθώς αυτά εξαρτώνται από τις μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται. Το radu.gr δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε τυχηρά γεγονότα ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό του. Σε περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων, το radu.gr θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας είτε μέσω e-mail, είτε τηλεφωνικώς, προκειμένου να δηλώσετε εάν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Το radu.gr ευθύνεται για την προσήκουσα παράδοση της παραγγελίας στον μεταφορέα, εντούτοις ο κίνδυνος απώλειας ή βλάβης των προϊόντων μετατίθεται στον πελάτη, μόνο όταν αυτός έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή τους.