Μενου
Your Cart

Όροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ


Το radu.gr είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης ρούχων και ειδών γάμου και βάπτισης  μέσω του Διαδικτύου (στο εξής καλούμενο ηλεκτρονικό κατάστημα ή ιστότοπος) της επιχείρησης με την επωνυμία Νικολέττα Καβούνη-είδη γάμου και βάπτισης - διακριτικός τίτλος «RADU», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Γρηγορίου Ε΄ 35 και εκπροσωπείται νόμιμα, με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@radu.gr .

Ακολούθως, παρατίθενται οι όροι και οι προϋποθέσεις που θα εφαρμόζονται για τη χρήση του προαναφερθέντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος (στο εξής χάριν συντομίας "πελάτης"), θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν, όμως, είναι αντίθετος με τους παρόντες όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να απόσχει από την επίσκεψη, από  τη χρήση του παρόντος ιστότοπου, καθώς επίσης και από κάθε συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος.Παρεχόμενες πληροφορίες και προϊόντα

Το radu.gr εγγυάται την ακρίβεια και την αλήθεια των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, σε ό, τι αφορά την ταυτότητά του όσο και τις παρεχόμενες, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγές. Το radu.gr, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δε δεσμεύεται από καταχωρήσεις ηλεκτρονικών δεδομένων που έγιναν εκ σφάλματος/παραδρομής κατά την κοινή πείρα και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.Εγγραφή χρήστη / Δημιουργία Λογαριασμού

Ο επισκέπτης / χρήστης που επιθυμεί να εγγραφεί στις υπηρεσίες του radu.gr βεβαιώνει ότι παρέχει αληθείς και πλήρεις πληροφορίες αναφορικά με τα στοιχεία (προσωπικά δεδομένα) που του ζητούνται από το radu.gr για την πρόσβαση τόσο στο περιεχόμενο, όσο και στις υπηρεσίες του, μέσω της δημιουργίας προσωπικού λογαριασμού.

Ο πελάτης κάνοντας κλικ στον υπερσύνδεσμο (hyperlink) «δημιουργία λογαριασμού» οφείλει να συμπληρώσει μια φόρμα, η οποία περιέχει τα εξής στοιχεία: Όνομα Χρήστη (Username), Ηλ. Διεύθυνση (e-mail) και Κωδικός (Password). Η διαδικασία συμπλήρωσης των στοιχείων Χρέωσης και Αποστολής γίνεται μόνο στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας [«Ολοκλήρωση Αγοράς»], όπου και ζητούνται αυτόματα από το σύστημα. Το σύστημα διατηρεί ως ενήμερα τα στοιχεία Χρέωσης και Αποστολής που δίνονται κατά την τελευταία παραγγελία από τον Χρήστη και τα διασυνδέει με το προφίλ του στο Μητρώο Μελών. Ο χρήστης μπορεί να τροποποιήσει / αλλάξει αυτά τα στοιχεία μόνον κατά την διαδικασία της επόμενης «Ολοκλήρωσης Αγοράς».
Η δημιουργία λογαριασμού παρέχει στους χρήστες του radu.gr υπηρεσίες μελών. Ο επισκέπτης / χρήστης εφόσον μελετήσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής που έχει ορίσει το radu.gr, θα έχει εφεξής τη δυνατότητα εισόδου σε αυτόν με τον κωδικό (password) πρόσβασης και το όνομα χρήστη (username) που ο ίδιος θα έχει ορίσει. Τα μέλη οφείλουν να μεριμνούν για την αποκλειστική χρήση, από τους ίδιους, του λογαριασμού τους καθώς και την μη προσβασιμότητα τρίτων σε αυτόν χωρίς την έγκρισή τους και παραμένουν υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό τους λογαριασμό (user account). Προτείνεται στα μέλη να μεριμνούν για την τυπική έξοδό τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης (Logout), καθώς παραμένουν συνδεδεμένοι για χρονικό διάστημα και μετά τη λήξη της συνεδρίας του φυλλομετρητή (browser). Για την αγορά προϊόντων μέσω των εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου του radu.gr δεν είναι υποχρεωτική η δημιουργία λογαριασμού πελάτη – μέλους, σύμφωνα με τα ανωτέρω οριζόμενα.
Ο επισκέπτης / χρήστης / πελάτης ο οποίος έχει ήδη δημιουργήσει λογαριασμό στο radu.gr, αναγνωρίζεται στην ιστοσελίδα radu.gr ως εγγεγραμμένο μέλος / ή εγγεγραμμένος πελάτης. Σε αυτή την περίπτωση δε χρειάζεται η εκ νέου συμπλήρωση της φόρμας των στοιχείων του για την πραγματοποίηση παραγγελίας, εκτός μόνον της περιπτώσεως αλλαγής ή και τροποποίησης των Στοιχείων Χρέωσης και Αποστολής.
Για να διευκολυνθεί η ταυτοποίηση του Πελάτη / Χρήστη, ο Πελάτης / Χρήστης εξουσιοδοτεί ρητά το radu.gr να εναποθέσει στο σκληρό δίσκο του πελάτη και συγκεκριμένα ένα κομμάτι δεδομένων, επονομαζόμενο «cookie» το οποίο μοναδικό σκοπό έχει την εν λόγω ταυτοποίηση και επιβεβαίωση κατάστασης του χρήστη.Τιμές

Οι τιμές όλων των προϊόντων, αναγράφονται ευκρινώς και πλησίον κάθε προϊόντος που εκτίθεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Το radu.gr διατηρεί κάθε δικαίωμα να μεταβάλει τις τιμές στα προϊόντα χωρίς προειδοποίηση, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο. Ωστόσο, ο πελάτης, από τη στιγμή που έχει επιβεβαιώσει την παραγγελία του, εξασφαλίζει πως θα παραλάβει το προϊόν στην τιμή την οποία «αποδέχτηκε» κατά τη συναλλαγή, έστω και αν η συγκεκριμένη τιμή στην πορεία μεταβληθεί.

Όλες οι τιμές είναι σε ευρώ και οι τιμές λιανικής περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Για την αποστολή των προϊόντων, υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση, η οποία περιγράφεται κατωτέρω. Όλες οι τυχόν επιπρόσθετες χρεώσεις που ενδέχεται να προκύψουν, εμφανίζονται και περιλαμβάνονται στο πεδίο «Συνολικό Κόστος» του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Οι παρεχόμενες από το ηλεκτρονικό κατάστημα υπηρεσίες, ενδέχεται να περιέχουν τυπογραφικά λάθη ή ανακρίβειες και ενδέχεται να μην είναι σε ολοκληρωμένη μορφή λόγω πρόσφατων αλλαγών. Το radu.gr επιφυλάσσεται, λοιπόν, του δικαιώματος να διορθώνει οποιαδήποτε στιγμή τυχόν σφάλματα, ανακρίβειες ή παραλείψεις και να αλλάζει ή ενημερώνει πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών.Παραγγελία

Ο πελάτης πραγματοποιεί την παραγγελία του όπως περιγράφεται ακολούθως. Η επικύρωση της παραγγελίας συνεπάγεται και ταυτόχρονη αποδοχή των όρων χρήσης και πώλησης.
Ο πελάτης που ενδιαφέρεται για ένα προϊόν στην ιστοσελίδα radu.gr ακολουθεί την παρακάτω διαδικασία για να ολοκληρώσει την παραγγελία του: Πατώντας το εικονίδιο «καλάθι», οφείλει να ελέγξει τα στοιχεία της παραγγελίας (χρώμα, ποσότητα, μέγεθος, τιμή, κλπ). Εν συνεχεία, ο πελάτης επικυρώνει το επιλεγμένο προϊόν ή τα επιλεγμένα προϊόντα πατώντας το εικονίδιο αγοράς.
Κατά την πρώτη του παραγγελία, ο πελάτης οφείλει να συμπληρώσει μια φόρμα κατά το Βήμα 2: «Αποστολή», της διαδικασίας ολοκλήρωσης αγοράς, η οποία περιέχει τα εξής στοιχεία: Όνομα, Επίθετο, Διεύθυνση, Πόλη, ΤΚ, Νομός, Τηλέφωνο Επικοινωνίας και επιπροσθέτως Επωνυμία Εταιρείας, ΑΦΜ, ΔΟΥ, εφόσον πρόκειται για νομικό πρόσωπο. Επίσης, επιλέγει και την Μέθοδο Αποστολής. Αφού επιλέξει τον τρόπο πληρωμής στο επόμενο βήμα, ο πελάτης καλείται, (αφού βεβαιωθεί ως προς την ορθότητα των στοιχείων που παρέθεσε και την επιλογή του προϊόντος) να επικυρώσει οριστικά την παραγγελία του πατώντας το εικονίδιο «επιβεβαίωση παραγγελίας».Τρόπος και κόστος αποστολής

Για τη γρήγορη και αξιόπιστη αποστολή των προϊόντων, το radu.gr έχει επιλέξει την υπηρεσία ελτα πόρτα πόρτα.
Έτσι, παρέχεται η δυνατότητα να:

  • Πραγματοποιηθεί επίδοση την επόμενη μέρα, όταν ο προορισμός βρίσκεται εντός Θεσσαλονίκης
  • Πραγματοποιηθεί επίδοση σε προκαθορισμένη ώρα, αν αυτό ζητηθεί
  • Πληρωμή με αντικαταβολή, απαλλάσσοντάς σας από την υποχρέωση χρήσης πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας.

Η συνήθης επίδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται στο διάστημα των ……………… εργάσιμων ημερών. Στις περιπτώσεις απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας, η παράδοση ενδέχεται να διαρκέσει περισσότερο από………..εργάσιμες ημέρες.


Ο υπολογισμός των μεταφορικών μέσω Courier και του κόστους συσκευασίας, υπολογίζεται ως εξής:
1. Για κάθε παραγγελία έως 2 κιλά βάρους ογκομετρικά, το κόστος μεταφορικών είναι 3 ευρώ.
2. Εφόσον η παραγγελία σας ξεπεράσει τα 2 κιλά ογκομετρικά, η παραγελία σας δεν αποστέλλεται με courier ελτα πόρτα πόρτα , αλλά με διαφορετική μεταφορική εταιορεία, η οποία δεν χρεώνει ογκομετρικά αλλά ανά κιβώτιο.Το κόστος αποστολής σε αυτήν την περίπτωση είναι τα 5 ευρώ.

Όλη η διαδικασία υπολογισμού των μεταφορικών και του κόστους συσκευασίας, εκτελείται αυτόματα. Μπορείτε να την παρακολουθείτε με τον έλεγχο του καλαθιού σας.

Δεν υπάρχει απολύτως καμία επιβάρυνση, εφόσον παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα. Επίσης δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση από το radu.gr, εφόσον επιλέξετε τη δική σας μεταφορική εταιρία, που θα παραλάβει την παραγγελία σας από το κατάστημα. Όποια μέθοδο πληρωμής και αν επιλέξετε, δεν υπάρχει καμία άλλη επιβάρυνση.

Πρέπει να τονιστεί ότι, το κόστος μεταφοράς ορίζεται πάντοτε από την τιμολογιακή πολιτική της εκάστοτε εταιρείας μεταφορών, με την οποία το radu.gr συνεργάζεται. Οι εν λόγω συνεργάτες, είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις χρεώσεις αποστολής, οι οποίοι δύνανται να μεταβάλλουν τις τιμές οποτεδήποτε. Το radu.gr δεν είναι υπεύθυνο για τυχόν τέτοια μεταβολή των τιμών και οι παραπάνω τιμές αποτελούν τις σημερινές ισχύουσες τιμές, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο των συνεργατών.

Επιπρόσθετα, πρέπει να τονιστεί ότι, λόγω του ότι δεν είναι δυνατός ο προϋπολογισμός του ακριβούς κόστους των μεταφορικών κατά τη διάρκεια της παραγγελίας και για αποστολές χονδρικής καθώς και για αποστολές λιανικής εκτός Ελλάδας και Κύπρου, το radu.gr συμβουλεύει τον πελάτη, αν επιθυμεί, έπειτα από σημείωσή του στη παραγγελία, να ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς από το radu.gr για το ακριβές ύψος του κόστους αποστολής.

Το radu.gr λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκαιρη μεταφορά της παραγγελίας στον πελάτη, στο πλαίσιο του βασικού χρονοδιαγράμματος παραδόσεων της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας. Δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε το χρόνο άφιξης ούτε την ακριβή ώρα παράδοσης των προϊόντων της παραγγελίας, καθώς αυτά εξαρτώνται από τις μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται. Το radu.gr δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε τυχηρά γεγονότα ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό του. Σε περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων, το radu.gr θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας είτε μέσω e-mail, είτε τηλεφωνικώς, προκειμένου να δηλώσετε εάν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Το radu.gr ευθύνεται για την προσήκουσα παράδοση της παραγγελίας στον μεταφορέα, εντούτοις ο κίνδυνος απώλειας ή βλάβης των προϊόντων μετατίθεται στον πελάτη, μόνο όταν αυτός έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή τους.Τρόποι πληρωμής των προϊόντων

Το radu.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής για τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος:

  • Με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα της Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Diners: Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας, διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-commerce” της τράπεζας Πειραιώς και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης …………... (Secure Sockets Layer -SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
  • Με αντικαταβολή μετρητών κατά την παράδοση του προϊόντος: Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή του πακέτου σας, με επιπλέον χρέωση 2,5 ευρώ.
  • Με χρήση PayPal. Κατά τη χρήση του PayPal, οι τραπεζικές σας πληροφορίες δεν κοινοποιούνται ποτέ στο radu.gr. Η PayPal κρυπτογραφεί και προστατεύει τον αριθμό της κάρτας σας.
  • Με κατάθεση στην τράπεζα: εφόσον επιλέξετε την καταβολή του τιμήματος με τραπεζικό έμβασμα, θα λάβετε αμέσως μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας, ένα e-mail με όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να κάνετε την τραπεζική κατάθεση χρημάτων. Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσα από την ιστοσελίδα της τράπεζά σας, μέσω e-banking, τηλεφωνικώς ή απευθείας σε κάποιο τραπεζικό κατάστημα. Στο αποδεικτικό θα πρέπει να αναφέρεται είτε το ονοματεπώνυμο πελάτη, είτε ο κωδικός παραγγελίας, ώστε να μπορέσουμε να ταυτοποιήσουμε την κατάθεσή σας. Λόγω ενδεχόμενης καθυστέρησης που μπορεί να προκληθεί (έως 3 εργάσιμες ημέρες) κατά τις διατραπεζικές συναλλαγές και με γνώμονα την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με φαξ στο 0030 2310 310414, είτε στο info@radu.gr, ώστε να επεξεργαστούμε την παραγγελία άμεσα.
  • Με πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημά μας. Το radu.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παράδοση ή την πραγματοποίηση παραγγελίας από πελάτη με τον οποίο εκκρεμεί δικαστική διαφορά.

Σημαντική σημείωση: Στην περίπτωση παραγγελίας και πληρωμής με τραπεζική κατάθεση, το προϊόν δεσμεύεται για 3 εργάσιμες ημέρες σε κατάσταση αναμονής έως ότου πραγματοποιηθεί η πληρωμή από εσάς. Στην περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η πληρωμή εντός των 3 εργάσιμων ημερών, το προϊόν αποδεσμεύεται και είναι και πάλι ελεύθερο προς πώληση, ενώ η παραγγελία θεωρείται ως μη γενόμενη.Πολιτική Επιστροφών

Ακολουθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις επιστροφής ελαττωματικών ή μη προϊόντων.Υπαναχώρηση και επιστροφή προϊόντων

Οι επιστροφές προϊόντων είναι αποδεκτές, όταν τηρούνται, όλοι οι παρακάτω όροι:
Όταν το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
Το προϊόν συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς καθώς και όλα του τα έγγραφα (π.χ. ΔΑ, αποδεικτικό από Courier).
Το προϊόν και η συσκευασία του πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν (χωρίς φθορές).
Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί ή/και πλυθεί.
Το προϊόν πρέπει να φέρει τα "ταμπελάκια" του.

Το radu.gr συνιστά στον πελάτη να ελέγχει προσεκτικά -κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας- την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος είδος, όπου είναι νοητό). Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως, αφενός του τρόπου που ο πελάτης επέλεξε να πληρώσει την εκάστοτε παραγγελία και αφετέρου του τρόπου που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημερομηνία που το radu.gr δύναται να  παραλάβει τα προϊόντα στην ενδεδειγμένη στην παρούσα κατάσταση.

Σε περίπτωση που επιστραφούν χρήματα μέσω τρίτου παρόχου πληρωμών, ενδέχεται ο πελάτης να επιβαρυνθεί με τυχόν προμήθεια που θα χρεώσει ο συγκεκριμένος τρίτος πάροχος, βάσει των όρων χρήσης και λειτουργίας του, για τα οποία δεν ευθύνεται το radu.grΑκύρωση της παραγγελίας

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να  ακυρώσει την παραγγελία του τηλεφωνικώς ή μεσω e-mail, πριν από την ώρα αποστολής της. Ο πελάτης έχει υποχρέωση να ενημερώσει το radu.gr σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας του. Σε κάποιες περιπτώσεις παραγγελιών, ενδέχεται να ζητηθεί  προκαταβολή.


Σχετικά με τη μη ευθύνη του radu.gr και τη μη εγγύηση

Το radu.gr δραστηριοποιείται προς το παρόν με την πώληση εμπορευμάτων (όπως ρούχα και είδη γάμου και βάπτισης), τα οποία λόγω της φύσης τους έχουν σαφή συνομολογημένη ιδιότητα. Κατά συνέπεια, λόγω του είδους τους, δεν επιδέχονται εγγύησης, ούτε της νόμιμης ούτε της εμπορικής. Σε περίπτωση κατά την οποία το radu.gr δραστηριοποιηθεί και με την πώληση διαφορετικού είδους προϊόντων, τότε θα τροποποιηθούν αντιστοίχως οι παρόντες όροι.  

Το radu.gr στα πλαίσια των συναλλαγών του από το ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν ευθύνεται και δεν υπέχει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη ή ζημία προκύψει από την ακύρωση παραγγελιών, από τη μη εκτέλεση ή από την καθυστέρηση εκτέλεσής τους, για οποιαδήποτε αιτία.

Δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά ενημερώνει με βάση τα τηρούμενα στοιχεία για την διαθεσιμότητα ή μη τον ενδιαφερόμενο πελάτη και αναλαμβάνει σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων αυτών, να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας οπότε και στην περίπτωση αυτή δεν υπέχει καμία περαιτέρω ευθύνη.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν".

Σε καμία περίπτωση το radu.gr δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.


Νομικό καθεστώς και δωσιδικία

Οι προαναφερθέντες όροι και προϋποθέσεις, διέπονται από το νομικό καθεστώς του Νόμου 2251/1994 για την προστασία των καταναλωτών και από το ΠΔ 131/2003.
Σε περίπτωση διένεξης συνιστάται η εξωδικαστική επίλυση διαφορών. Σε περίπτωση αποτυχίας της τελευταίας, αρμόδια για τις διαφορές που ενδέχεται να προκύψουν ανάμεσα στο radu.gr και στον πελάτη είναι τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.