Μενου
Your Cart

Λαμπάδα Βάπτισης

Κωδικός Προϊόντος: AS91
Είναι μία ιδιαίτερη αρωματική λαμπάδα,σε σχήμα πλακέ σε(με σειρά από αριστερά προς δεξιά) φυστικί,nude, λευκό, γκρι,σιελ , ροζ και σε εκρού (σε πιο ανοιχτό τόνο σε σχέση με αυτόν της 2ης φωτογραφίας). Είναι μία ιδέα για όσους επιθυμούν να στολίσουν τη λαμπάδα της βάπτισης μόνοι τους.Όταν επιλέξετε ν..
22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:17.74€
Κωδικός Προϊόντος: AS92
Είναι μία ιδιαίτερη αρωμτατική λαμπάδα,σε σχήμα πλακέ σε λευκό και χρυσό χρώμα. Είναι μία ιδέα για όσους επιθυμούν να στολίσουν τη λαμπάδα της βάπτισης μόνοι τους...
24.00€
Χωρίς ΦΠΑ:19.35€
Κωδικός Προϊόντος: BS84-4725L
Είναι μία ιδιαίτερη αρωματική λαμπάδα,σε σχήμα πλακέ η οποία ταιριάζει στο ύφος,στα χρώματα και στην επιλογή δαντέλας με τα περισσότερα υπόλευκα-εκρού βαπτιστικά φορέματα με τούλι.Με την επιλογή της συγκεκριμένης λαμπάδας θα τοποθετηθεί το μονόγραμμα που επιθυμείτε για να έχουμε ένα προσωποποιημένο ..
79.00€
Χωρίς ΦΠΑ:63.71€
Κωδικός Προϊόντος: AS64-5482L
Είναι μία ιδιαίτερη αρωματική λαμπάδα,σε σχήμα πλακέ η οποία ταιριάζει στο ύφος,στα χρώματα και στην επιλογή δαντέλας με τα περισσότερα υπόλευκα-εκρού βαπτιστικά φορέματα με τούλι ή χωρίς.Η συγκεκριμένη επιλογή βγαίνει σε  πλακέ ανοιχτό εκρού λαμπάδα  και όχι σε κυλινδρική και σκ..
75.00€
Χωρίς ΦΠΑ:60.48€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)