Μενου
Your Cart

Βαπτιστικό Ρούχο

Κωδικός Προϊόντος: RG810
Το συγκεκριμένο βαπτιστικό φόρεμα είναι μία ρομαντική επιλογή σε Α γραμμή.Το ύφασμα είναι πλισέ,σφηκοφωλιά με διακριτικές διαφανείς πούλιες.Στο τελείωμά του έχει μία δαντέλα τσιγγελάκι για να ολοκληρωθεί η εικόνα του με το ασύμμετρο ζακετάκι από εκρού ανάγλυφη δαντέλα τσιγγελάκι σε στρόγγυλο pattern..
171.00€
Χωρίς ΦΠΑ:137.90€
Κωδικός Προϊόντος: RG823
Το συγκεκριμένο βαπτιστικό φόρεμα είναιίσως η πιο ρομαντική επιλογή με έμφαση στη δαντελένια ουρά και στην ανοιχτή δαντελένια πλάτη.Ένα φόρεμα μέσα στο οποίο η μικρή σας όσο την έχετε στην αγκαλιά σας στην εκκλησία θα έχει μία πολύ έντονη και γλυκιά εικόνα Είναι στολισμένο εμπρός αλλά και σην πλάτη ..
208.00€
Χωρίς ΦΠΑ:167.74€
Κωδικός Προϊόντος: RG814
Το συγκεκριμένο βαπτιστικό φόρεμα είναι μία ρομαντική επιλογή με μία εξαιρετική στρόγγυλη δαντέλα τσιγγελάκι και παρτούς ώμους εμπρός και πίσω.Είναι μία νέα δυνατή τάση για φέτος με τα πιο ''natural'' looks ,με μία αίσθηση επιστροφή στη φύση.Στο τελείωμα από το το ψιλό πουά τούλι που υπάρχει στο εσω..
171.00€
Χωρίς ΦΠΑ:137.90€
Κωδικός Προϊόντος: RG813
Το συγκεκριμένο βαπτιστικό φόρεμα είναι μία ρομαντική επιλογή,αλλά ταυτόχρονα θυμίζει κορμάκι αμπαλέτου.Δίνεται έμφαση στο εκρού ανάλαφρο τούλι (σε 2 τόνους του εκρού) και στη ''διαφανη '' εικόνα του.Είναι στολισμένο εμπρός αλλά και σην πλάτη με το μοτίφ τη τετράγωνης δαντέλας.Το μπούστο παραμένει δ..
168.00€
Χωρίς ΦΠΑ:135.48€
Κωδικός Προϊόντος: RG811
Το συγκεκριμένο βαπτιστικό φόρεμα είναι μία ρομαντική επιλογή με έμφαση πουά pattern.Η εικόνα του ''δυναμώνει'' με την ύπαρξη της ανάγλυφης εκρού δαντελένιας τρέσσας τσιγγελάκι στο τελείωμα του φορέματος που φαίνεται σαν να αιωρείται επάνω από το έδαφος.  Στην τιμή περιλαμβάνεται και η κορδέλα ..
159.00€
Χωρίς ΦΠΑ:128.23€
Κωδικός Προϊόντος: RG819
Το συγκεκριμένο βαπτιστικό φόρεμα είναι επιλογή για εσας που σας αρέσει το πουά pattern χωρίς όμως  υπερβολές στη δαντέλα.Είναι στολισμένο εμπρός αλλά και σην πλάτη με την πουα ανάγλυφη κορδέλα με το όμορφο κεντημένο τελέιωμα καθώς και το δαντελένιο μοτίφ στο μπούστο.Για να τονιστεί η ανάλαφρη ..
171.00€
Χωρίς ΦΠΑ:137.90€
Κωδικός Προϊόντος: RG820
Το συγκεκριμένο βαπτιστικό φόρεμα είναι μία ρομαντική επιλογή με λευκή δαντέλα αέρινη και έντονο το στοιχείο στους ώμους με την τρέσσα από φτερά στρουθοκάμηλου.Στο τελείωμα του φορέματος δημιουργείται περισσότερη κίνηση με την ύπαρξη του πουά βολάν, το οποίο τονίζεται με την ψιλή δαντελένια τρέσσα. ..
178.00€
Χωρίς ΦΠΑ:143.55€
Κωδικός Προϊόντος: RG821
Το συγκεκριμένο βαπτιστικό φόρεμα είναι εξαιρετική επιλογή για εσάς που θέλετε ένα βαμβακερό λευκό βαπτιστικό αλλά να μην δείχνει ''λίγο''.Το συγκεκριμένο έχει τούλι από ψιλό πουά και ψιιλές τρέσσες στο τεείωμα της φούστας για να του δίνει μια πιο αέρινη εικόνα.Τα βολάν στο μπούστο και στην πλάτη απ..
193.00€
Χωρίς ΦΠΑ:155.65€
Κωδικός Προϊόντος: RG817
Το συγκεκριμένο βαπτιστικό φόρεμα είναι μία ρομαντική επιλογή με εκρού δαντέλα αέρινη ,έναν δαντελένιο φιόγκο στο εμπρος κομμάτι της φούστας. Για να δημιουργηθεί μία χρωματική αντίθεση,προστέθηκαν τα τούλινα σάπιο μήλο λουλούδια μαζί με το μαραμπού. Στο τελείωμα από το το ψιλό πουά τούλι επναλαμβάνε..
178.00€
Χωρίς ΦΠΑ:143.55€
Κωδικός Προϊόντος: RG812
Το συγκεκριμένο βαπτιστικό φόρεμα είναι από μαλακό και αέρινο εκρού τούλι. Το μπούστο του είναι στολισμένο με ανάγλυφη δαντέλα με κουλέδες. Η αέρινη εικόνα ενισχύεται από τις τούλινες τρέσσες.Είναι σίγουρα  μία ρομαντική επιλογή για την μικρή σας χωρίς υπερβολικές δαντέλες και βολάν.,Στην τιμή ..
168.00€
Χωρίς ΦΠΑ:135.48€
Κωδικός Προϊόντος: RG822
Το συγκεκριμένο βαπτιστικό φόρεμα έχει έντονο το πουά pattern. Επίσης η λευκή broderie anglaise εσωτερικά ολοκηρώνει την ολόλευκη εικόνα ,χωρίς την ύπαρξη υπερβολικών βολάν και δαντελών.Στο πίσω μερος του ρούχου η πλάτη είνια ανοιχτή και τονίζεται με την ύπαρξη ενός ''πλασίου'' από τρέσσα κουκουτσάκ..
171.00€
Χωρίς ΦΠΑ:137.90€
Κωδικός Προϊόντος: RG818
Το συγκεκριμένο βαπτιστικό φόρεμα είναι μία επιλογή για εσάς που δεν θέλεε κάποιο έντονο φόρεμα με πολύ τούλι και βολάν. Είναι ένα φόρεμα από διαφορετικά pattern πουά και διαφορετικές δαντέλες σε κάθετη και οριζόντια διάταξη. Διαφοροποιείται καθαρά από τα υπόλοιπα βατιστικά γιατί ενώ είναι πλούσιο α..
178.00€
Χωρίς ΦΠΑ:143.55€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 22 (2 Σελ.)